Appareils et accessoires
Herb Mustard
Prép. 5min
Total 8h 10min
2 jars
Ingrédients
-
black mustard seeds (see tip)60 g
-
white mustard seeds60 g
-
water100 g
-
vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
sweet paprikahot paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
lemon olive oil or other flavoured oil40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
14.4 mg
Protides
16.6 g
Calories
2429.1 kJ /
580.6 kcal
Lipides
49.4 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
23.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Pas d’évaluation
Sweet Cucumber Pickles
48h 20min
Lemon Caper Aioli
10min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Black garlic and onion jam
55min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
1h 20min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
7 Seed Crackers
1h 40min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Chicken Liver Pate
25min