Appareils et accessoires
Baked Cabbage Pierogis
Prép. 1h 10min
Total 2h 30min
25 pieces
Ingrédients
Dough
-
plain flour200 g
-
butter cold, cut into pieces100 g
-
sour cream50 g
-
egg1
-
salt¼ tsp
-
sweet paprika (optional)¼ - ½ tsp
Cabbage stuffing
-
Savoy cabbage cut into pieces250 - 280 g
-
water500 g
-
onion cut into halves80 g
-
butter cut into pieces50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Making dumplings
-
egg yolk to brush1
-
sour cream to brush1 tbsp
-
plain flour to dust
-
caraway seeds to sprinkle
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
90.1 mg
Protides
1.5 g
Calories
357.6 kJ /
85.5 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
3.5 g
Glucides
7.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ukrainian cuisine
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sauerkraut soup
50min
Ukrainian chebureks
1h 35min
Banana bread with chai crème fraîche
1h 35min
Artisan potato bread
2h 5min
Middle Eastern eggs
45min
Nectarine Poppy Seed Muffins
40min
Leek and ham tart
1h 55min
Potato Pancakes
45min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Leek and smoked salmon dip
55min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Poppy seed strudel
3h 15min