Appareils et accessoires
Tarbot met salsasaus
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
36.8 g
Calories
2622 kJ /
627 kcal
Lipides
37.3 g
Fibre
4.8 g
Glucides
36.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Pas d’évaluation
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Peren in rode wijn
5h
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Vegetarische chili
1h 5min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Kip met rode paprika
1h 5min
Rundvlees Stroganoff
1h
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Forel met hollandaisesaus
50min