Appareils et accessoires
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Prép. 15min
Total 1h 25min
8 porties
Ingrédients
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optionnel)2 el
-
pecannoten (optionnel) gehakt2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
418.1 mg
Protides
8.2 g
Calories
1234.5 kJ /
295 kcal
Lipides
24.2 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
12.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Roze pompelmoes en rode bessensap
Pas d’évaluation
Worteltaart smoothie bowl
10min
Asperge-langoustine terrine
10h
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Vitello tonnato
13h
Azteca taart
1h
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Rode bietensalade
10min