Appareils et accessoires
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Prép. 15min
Total 48h 20min
6 porties
Ingrédients
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
13.2 g
Calories
791 kJ /
189 kcal
Lipides
12 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Boeddha bowl met kip
1h
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Hollandaisesaus
15min
Meringue spoken
12h 25min
Zalm en venkel risotto
25min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Vegetarische bruine rijst
40min
Indiase groentencurry
50min
Gebakken kaastaart
3h 10min