Appareils et accessoires
Miso Carbonara Udon
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese, , cut in pieces (2 cm)pecorino , cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions , cut in pieces, plus extra sliced (2 mm) for garnishing30 g
-
guanciale, , cubed (2 cm)pancetta , cubed (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
medium egg1
-
egg yolks , from medium eggs3
-
white miso (or shiro miso)25 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles800 g
-
water , for cooking noodles
-
sesame seeds (optionnel) , for garnishing
-
dried chilli flakes (optionnel) , for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Calories
2584.5 kJ /
617.7 kcal
Protides
18.3 g
Glucides
71.8 g
Lipides
25.8 g
Graisses saturées
8.7 g
Fibre
0.6 g
Sodium
1151.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarian Fusion
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Creamy miso mushroom udon
45min
Lemongrass Beef Salad
30min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Korean Ramen with Tofu
50min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35min
Spaghetti alla Carbonara
30min