Appareils et accessoires
Miso carbonara udon
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (optionnel) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (optionnel) to garnish
-
dried chilli flakes (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
924.8 mg
Protides
15.3 g
Calories
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
38.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion Kitchen
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Gochujang seafood risotto
1h
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Yasai Yaki
25min
Teochew Seafood Porridge
45min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Pinakbet
15min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Tomato-egg drop soup
20min
Summer seafood soup
45min
Gambas
10min