Appareils et accessoires
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Prép. 10min
Total 2h 35min
6 porties
Ingrédients
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
367 mg
Protides
6.3 g
Calories
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Lipides
20.8 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
14.5 g
Glucides
7.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Pas d’évaluation
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Pas d’évaluation
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Hollandaisesaus
15min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Quinoapuddings met frambozensaus
Pas d’évaluation
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min