Appareils et accessoires
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
Prép. 10min
Total 20min
300 g
Ingrédients
-
500 g wody
-
300 - 450 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
2 mg
Protides
1 g
Calories
82 kJ /
20 kcal
Lipides
0 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Recettes
Pologne
Pologne
Vous pourriez aussi aimer...
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Gotowanie na parze moreli (500-800 g)
20min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Rumienienie kiełbasy
20min
Rumienienie szparagów
20min
Rumienienie cukinii
20min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Rumienienie bakłażana
30min
Ziemniaki i fasolka szparagowa z pesto pietruszkowym
35min