Appareils et accessoires
Pea Pesto with Ricotta
Prép. 5min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
408.9 mg
Protides
12.6 g
Calories
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Lipides
34 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
6.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Green Goddess Salad
10min
Curry Chicken Coleslaw
10min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Broccoli Salad
5min
Creamy Broccoli Salad
10min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Lemon Orzo
40min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min