Cheddar and Walnut Scones with Onion Jam

Cheddar and Walnut Scones with Onion Jam

4.7 23 évaluations
Prép. 25min
Total 1h 45min
6 portions

Ingrédients

Onion Jam
  • red onions cut into half moons (¼ in.)
    16 oz
  • sugar
    12 oz
  • red wine vinegar
    3 ½ oz
  • white wine
    1 oz
  • raisins
    1 oz
  • ground bay leaves (optionnel)
    ⅛ tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • whole cloves
    3
  • salt to taste
    ¼ tsp
Cheddar and Walnut Scones
  • cheddar cheese cut into pieces
    3 oz
  • walnut pieces
    2 oz
  • dried rosemary
    1 tsp
  • all-purpose flour plus extra to dust
    8 oz
  • baking powder
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • cayenne pepper
    ¼ tsp
  • mustard powder
    ¼ tsp
  • large egg
    1
  • whole milk plus extra to brush
    3 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Protides 12 g
Calories 2489 kJ / 595 kcal
Lipides 18 g
Fibre 3 g
Glucides 100 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...