Appareils et accessoires
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Prép. 10min
Total 4h 10min
4 porties
Ingrédients
-
aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)800 g
-
zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken2 tl
-
comté kaas in stukken200 g
-
uien in achtsten200 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie10 g
-
tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)800 g
-
kristalsuiker1 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 stengel
-
gemengde peperkorrels2 tl
-
olijfolie3 el
-
kristalsuiker150 g
-
water300 g
-
volle yoghurt300 g
-
aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)350 g
-
verse basilicum30 g
-
blaadjes verse basilicum5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1411 mg
Protides
18.3 g
Calories
1877.3 kJ /
452.8 kcal
Lipides
32 g
Fibre
10.8 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
17.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Prime Board
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Vegan cheeseburgers
10h
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min