Appareils et accessoires
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Prép. 10min
Total 4h 10min
4 porties
Ingrédients
-
aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)800 g
-
zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken2 tl
-
comté kaas in stukken200 g
-
uien in achtsten200 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie10 g
-
tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)800 g
-
kristalsuiker1 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 stengel
-
gemengde peperkorrels2 tl
-
olijfolie3 el
-
kristalsuiker150 g
-
water300 g
-
volle yoghurt300 g
-
aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)350 g
-
verse basilicum30 g
-
blaadjes verse basilicum5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1411 mg
Protides
18.3 g
Calories
1877.3 kJ /
452.8 kcal
Lipides
32 g
Fibre
10.8 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
17.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kokos Dahl
25min
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Vegan Caesar saladedressing
40min
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Levercake
1h 50min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min