Appareils et accessoires
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Prép. 15min
Total 55min
10 stuks
Ingrédients
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
110.5 mg
Protides
5 g
Calories
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
43.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Fatayer met kaas en munt
2h
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Asperge-watermeloen salade
40min
Knoflook en uien glaceren
Pas d’évaluation
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Citrus lekkernij
50min
Dropijs
8h 30min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Canapé met ei
10min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min