Appareils et accessoires
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Prép. 10min
Total 20min
12 porties
Ingrédients
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
584.5 mg
Protides
1.3 g
Calories
543.3 kJ /
130.3 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
14.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Kreplach
55min
Pompoen baba ganoush
35min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Mango mojito
15min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Amandelpap
10min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Tomaat basilicum spread
5min
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min