Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g merișoare uscate
- 50 g vin de Porto
- 70 g ceapă, tăiată sferturi
- 50 g unt nesărat, tăiat cuburi, plus pentru uns
- 2 căței de usturoi
- 450 g carne pentru cârnați, ruptă în bucăți
- 140 g pesmet
- 140 g castane fierte, fără coajă, tocate grosier
- 2 linguri pătrunjel verde frunzele, tocate
- ½ linguriță frunze de cimbru proaspăt
- 1 linguriță sare de mare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- ¼ linguriță nucșoară măcinată
- 1 ou mijlociu (53-63 g), bătut ușor
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1291 kJ / 309 kcal
- Protides
- 14.3 g
- Glucides
- 33.7 g
- Lipides
- 13 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Suc de piersici
2 godz. 10 min
Covrigi fără gluten
1 godz. 50 min
Jambon glazurat cu muștar cu miere și portocale
2 Std.
Ouă de Paște vopsite în verde
Pas d’évaluation
Ceai negru cu amestec de condimente
Pas d’évaluation
Salată cu prosciutto, rucola și mozzarella
40 Min
Spaghetti Vongole
Pas d’évaluation
Biscuiți cu ghimbir cu mascarpone și smochine
Pas d’évaluation
Pulpe inferioare de miel cu risoni și feta
3u. 50min
File de vițel cu corcodușe
1 godz. 50 min
Chifle bao cu cărbune
Pas d’évaluation
Paste cu pui, cu sos BBQ dulce
40 Min