Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salată
- 150 g bulb de fenicul, bucăți (4 cm x 4 cm x 7 cm)
- 150 g țelină tulpină
- 150 g mere verzi, nedescojite, tăiate sferturi, fără cotoare (vezi recomandare)
Dressing
- 20 g mărar proaspăt (vezi recomandare)
- 80 g ulei vegetal
- 15 g muștar de Dijon
- 50 g iaurt simplu
- 15 g oțet de vin roșu
- 1 linguriță sare
- piper negru proaspăt măcinat
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Protides
- 0.4 g
- Glucides
- 1.5 g
- Lipides
- 5 g
- Graisses saturées
- 0.7 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 26 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Curry verde thai și orez cu citronelă
Pas d’évaluation
Ouă cu sos cu ierburi aromatice și biscuiți de Paște
Pas d’évaluation
Calzone cu mangold alb și ciuperci
2h
Nestemata salată de quinoa
1h 35 min.
Unt cu ghimbir
Pas d’évaluation
Obraji de porc sous-vide
8h 30min
Platou cu fructe, cu dressing cu lămâie și miere
15 Min
Salată de sfeclă cu vinegretă cu portocale roșii
35 min
Salată de fenicul proaspăt
10min
Salată de alac și pui
1h 15min
Mei condimentat, cu legume și ouă ochiuri
50 min
Humus de vară
35 min