Appareils et accessoires
Sikil Pak (Pepita Dip)
Prép. 10min
Total 25min
19 oz
Ingrédients
-
pepitas unsalted9 oz
-
Roma tomatoes halved7 oz
-
yellow onions in pieces2 oz
-
garlic cloves (with paper skins still on)2
-
1 habanero chili, stem removed, seeds optionalserrano chili stem removed, seeds optional1
-
fresh cilantro leaves only½ oz
-
orange juice1 oz
-
lime juice1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
salt1 tsp
-
ground cumin (optionnel)⅛ tsp
-
tortilla chips to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
124.4 mg
Protides
4.3 g
Calories
370.6 kJ /
88.6 kcal
Lipides
7.5 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
2.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cancun Mexico
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Chicken Étouffée
1h 25min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20min
Turkey Chili
45min
Texas Caviar
15min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min