Chicken Enchiladas

Chicken Enchiladas

4.2 6 évaluations
Prép. 10min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces
    200 g
  • green tomatillos halved
    640 g
  • white onion
    60 g
  • garlic clove
    1
  • chipotle chillies, canned in adobo sauce
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • chicken breast fillets, skinless and boneless, cut lengthwise
    450 g
    450 g chicken tenderloin
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • vegetable oil to fry
  • corn tortillas
    12
  • sour cream, any type to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 541.9 kcal / 2267.1 kJ
Protides 31.4 g
Lipides 6.7 g
Glucides 92.5 g
Fibre 8 g
Graisses saturées 1.2 g
Sodium 768.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...