
Appareils et accessoires
Chicken Enchiladas
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces200 g
-
green tomatillos halved640 g
-
white onion60 g
-
garlic clove1
-
chipotle chillies, canned in adobo sauce30 g
-
salt1 tsp
-
chicken breast fillets, skinless and boneless, cut lengthwise450 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
vegetable oil to fry
-
corn tortillas12
-
sour cream, any type to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
541.9 kcal /
2267.1 kJ
Protides
31.4 g
Lipides
6.7 g
Glucides
92.5 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
1.2 g
Sodium
768.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Texas Road Trip
12 Recettes
Canada
Canada