Appareils et accessoires
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
red radishes washed, leaves removed300 g
-
garlic clove1
-
½ bunch fresh coriander, cut in piecesfresh parsley cut in pieces½ bunch
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
olive oil90 g
-
toasted pine nuts25 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving¼ tsp
-
4 white fish fillets, (approx. 150 g each)cod fillets (approx. 150 g each)4
-
water300 g
-
spring onion thinly sliced, for garnishing1
-
baguette for serving1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
897.1 mg
Protides
54.6 g
Calories
2897 kJ /
692.4 kcal
Lipides
32.7 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
44.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10min
Neapolitan Pizza
Pas d’évaluation
Golden Fruit Smoothie
10min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Champagne lemon slush
10min
Crisp Onsen Eggs
2h
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min