Appareils et accessoires
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Prép. 35min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
1390 kJ /
333 kcal
Lipides
16 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Taste of Spring
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tabouleh with quinoa and tuna
40 Min
Courgette Omelette
40 Min
Swiss Rösti (TM5)
Keine Bewertungen
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 Std.
Seitan Pie
2 Std. 10 Min
Seitan Chilli
25 Min
Nut bolognese
35 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 Min
Courgette side dish
30 Min