Appareils et accessoires
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
sun-dried tomatoes in oil drained12
-
nutritional yeast flakes1 Tbsp
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned black beans drained and rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
red peppers quartered150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8.4 g
Calories
593 kJ /
142 kcal
Lipides
4.3 g
Glucides
17.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Parmesan
15min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Red Pepper Houmous
5min