Appareils et accessoires
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Prép. 20min
Total 2h 10min
4 porties
Ingrédients
Notencrumble
-
pecannoten20 g
-
gepelde walnoten10 g
-
kokos, geraspt, ongezoet20 g
-
havervlokken20 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
honing20 g
Gepocheerde peren in honing
-
peren (ongeveer 200g), geschild4
-
water1000 g
-
kaneelstokje1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
vanillestokje merg apart geschraapt1
-
honing50 g
-
zout¼ tl
Chocolade saus
-
pure chocolade, 70% cacao100 g
-
volle melk50 g
-
honing20 g
-
muntblad, vers voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
170 mg
Protides
4.4 g
Calories
1562 kJ /
371.8 kcal
Lipides
20.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
10.1 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Eiersalade met curry
1h 30min
Appelmoes
20min