Appareils et accessoires
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Prép. 15min
Total 20min
4 portie
Ingrédients
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter+
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Gekruide lamstaart
40min
Tarte Tatin
2h
Crème anglaise
15min
Koffielikeur
40min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Pas d’évaluation