Appareils et accessoires
Fläsk-, kyckling- och ankleverterrin med portvinsfikonchutney
Prép. 30min
Total 10h 30min
16 portioner
Ingrédients
Terrin
-
malen kryddpeppar½ tesked
-
salt2 matskedar
-
malen svartpeppar2 nypor
-
Armagnac1 matsked
-
anklever färsk eller fryst (upptinad 5 timmar i rumstemperatur om den är fryst)300 g
-
torkade fikon150 g
-
bacon, i skivor350 g
-
färsk persilja endast blad3 kvistar
-
fläskfärs450 g
-
kycklingfärs350 g
-
grädde150 g
-
konjak40 g
-
salt1 struken matsked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
pistagenötter, osaltade, utan skal50 g
Portvinsfikonchutney
-
lök skurna i halvor100 g
-
färska fikon skuren i 1 cm klyftor400 g
-
socker200 g
-
vitvinsvinäger100 g
-
malen svartpeppar2 nypor
-
malen kanel2 nypor
-
portvin100 g
Servering
-
havssalt1 tesked
-
malen svartpeppar1 tesked
-
mikroblad20 g
-
kryddpepparbär1 tesked
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2692.4 mg
Protides
24 g
Calories
2985.9 kJ /
713.7 kcal
Lipides
47.6 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
17.2 g
Glucides
43.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nyårsbuffé
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stjärnpizza
Pas d’évaluation
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Gratinerad pilgrimsmussla
Pas d’évaluation
Kexgran med topping
Pas d’évaluation
Fyllda ägg
Pas d’évaluation
Avokado med ägg och laxtartar
Pas d’évaluation
Nötig Quinoasallad
Pas d’évaluation
Snabb Regnbågssallad
10min
Vårig grapefruktsallad
30min
Fänkålssallad
Pas d’évaluation
Citrongräs- och biffsallad
Pas d’évaluation
Potatisbullar med spenat
Pas d’évaluation