Appareils et accessoires
Fish and Zucchini
Prép. 10min
Total 35min
1 portion
Ingrédients
-
garlic clove1
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fish fillet (approx. 5-7oz)1
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus 2-3 pinches, to season, to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste, divided2 - 3 pinches
-
zucchini thinly sliced (⅛ in.)6 - 8 slices
-
lemon thinly sliced2 - 3 slices
-
pine nuts1 tbsp
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3052.9 mg
Protides
40.7 g
Calories
2442.2 kJ /
583.7 kcal
Lipides
23 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
55.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for One
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Cheese Omelet with Spinach
25min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Garlic Shrimp
35min
Curry Seafood Chowder
1h
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min