Versions compatibles
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g beetroot, cut in pieces to fit through feeder
- 300 g carrots, peeled
- 100 g little gem lettuce, halved vertically
- 40 g freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest
- 40 g orange juice
- 20 g agave syrup
- 20 g white vinegar
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp fresh basil leaves, finely sliced
- 10 g fresh chives, finely sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 940.1 kJ / 224.7 kcal
- Protides
- 2.5 g
- Glucides
- 21.1 g
- Lipides
- 15.3 g
- Graisses saturées
- 2.1 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 694 mg
Recettes alternatives
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45 min
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Mexican Chicken Ring
55min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4h 15min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 Std. 10 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min