Appareils et accessoires
Cutter Beet Carpaccio
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Pas d’évaluation
Cod and Spinach Soup
40min
Moussaka Wraps
50min
Guacamole
Pas d’évaluation
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Pas d’évaluation
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Pas d’évaluation
Prawn Arrabbiata
30min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Mussels Mariniere
25min
Hot Toddy
10min
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1h 15min