Appareils et accessoires
Focaccia with Caramelized Carrots
Prép. 20min
Total 1h 50min
12 pieces
Ingrédients
Dough
-
whole baby rainbow carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
warm water7 oz
-
honey½ oz
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
bread flour12 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
salt¾ tsp
-
dried basil½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
turmeric powder½ tsp
Toppings
-
water divided21 ½ oz
-
whole baby rainbow carrots trimmed, peeled12 oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
salt½ tsp
Baking
-
extra virgin olive oil to drizzle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
271.4 mg
Protides
4 g
Calories
822.4 kJ /
196.6 kcal
Lipides
8.8 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
25.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Earth Day
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Pea Soup
40min
Lemon Pound Cake
2h
Cold Red Curry Soup
30min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Pumpkin in Piloncillo Syrup
1h 25min
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8h 50min
Guava Paste Cookies (Metric)
45min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1h 20min
Boules d'amour (Coconut Snowballs)
1h
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5h