Appareils et accessoires
Apples with cider sabayon sauce
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
969 kJ /
232 kcal
Lipides
6 g
Fibre
2.7 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Turmeric Green Tea
20min
Mango Sorbet
5min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Guinean prawns
25min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Duck foie gras
24h
Gazpacho
1h 15min
Temaki Sushi
1h
Chocolate Porter Brownies
45min