Appareils et accessoires
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Prép. 35min
Total 1h 5min
4 portions
Ingrédients
-
medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm)stale bread roll cut in pieces (1-2 cm),50 g
-
frozen chopped spinach defrosted200 g
-
eggs4
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
onions cut in halves50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
700 g canned tomatoesripe tomatoes cut in pieces,700 g
-
fresh basil leaves6 - 8
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)400 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
17 g
Calories
1654 kJ /
395 kcal
Lipides
26 g
Fibre
6.5 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Egg Cognac Liqueur
15 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Zucchini soup
25 min
Asparagus cream soup
30 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Baked spinach and eggs
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Champagne crème brûlée
2 godz. 25 min
Avocado and Basil Dressing
10 min