Appareils et accessoires
Potatisbullar med spenat
Prép. 25min
Total 35min
10 stycken
Ingrédients
-
fast potatis skalad, i bitar (2-3 cm)500 g
-
lök i halvor170 g
-
ägg2
-
havregryn, fina30 g
-
salt1 ½ tesked
-
malen muskot2 nypor
-
vitlöksklyfta1
-
fryst bladspenat upptinad, avrunnen (ca 350 g efter tömning)450 g
-
malen peppar3 nypor
-
olja30 g
-
klarnat smör3 matskedar
Niveau
facile
Infos nut. par 1 bit
Sodium
574.9 mg
Protides
4.1 g
Calories
587.8 kJ /
140.5 kcal
Lipides
8.1 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
14.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion Köket
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stjärnpizza
Pas d’évaluation
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Gratinerad pilgrimsmussla
Pas d’évaluation
Kexgran med topping
Pas d’évaluation
Fyllda ägg
Pas d’évaluation
Avokado med ägg och laxtartar
Pas d’évaluation
Nötig Quinoasallad
Pas d’évaluation
Snabb Regnbågssallad
10min
Vårig grapefruktsallad
30min
Fänkålssallad
Pas d’évaluation
Citrongräs- och biffsallad
Pas d’évaluation
Sushimunkar
Pas d’évaluation