Appareils et accessoires
Vitlöksbröd med spenat och kronärtskocka
Prép. 10min
Total 20min
24 stycken
Ingrédients
-
olivolja100 g
-
vitlöksklyftor140 g
-
babyspenat85 g
-
parmesanost i bitar110 g
-
färskost tärnad110 gram
-
30 g naturell yoghurtgräddfil30 g
-
marinerade kronärtskockor avrunna170 g
-
torkade chiliflakes (optionnel) efter smak¼ tesked
-
salt efter smak¼ - ½ tesked
-
malen svartpeppar⅛ tesked
-
baguetter (ca 450 g vardera)2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 styck
Sodium
284.5 mg
Protides
5.4 g
Calories
662.8 kJ /
158.4 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hej våren!
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Ägg- och avokadoröra
Pas d’évaluation
Svampsås
Pas d’évaluation
Avokadomajonnäs
Pas d’évaluation
Aprikosdipp med curry
Pas d’évaluation
Raita med gurka & mynta
Pas d’évaluation
Bacon- och tranbärsmarmelad
Pas d’évaluation
Kalkonsås
Pas d’évaluation
Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer
2h 45min
Röd paprika- och persiljepesto
Pas d’évaluation
Refriedbönor
Pas d’évaluation
Halloweensallad med blodig hummus
Pas d’évaluation
Den ultimata barbecuesåsen
Pas d’évaluation