Appareils et accessoires
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato paste2 oz
-
olive oil½ oz
-
baby gold potatoes diced (1 in.)8 oz
-
butternut squash diced (1 in.)8 oz
-
red bell peppers diced (1 in.)4 oz
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 2-3 pieces)16 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
pasta, dried, type fidelini or fideo (see Tip)3 ½ oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
479.5 mg
Protides
16.4 g
Calories
1311.1 kJ /
313.4 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
27.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Red Beans and Rice
1 godz. 15 min
White Pesto Pasta
40 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Fish and Zucchini
35 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min