Appareils et accessoires
Tarbot in champagnesaus
Prép. 15min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1177.9 mg
Protides
71.2 g
Calories
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
15.4 g
Glucides
42.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Alpenmacaroni
45min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min