Appareils et accessoires
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Prép. 35min
Total 5h
4 glazen
Ingrédients
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 4 glazen
Sodium
5888 mg
Protides
100.2 g
Calories
14469 kJ /
3458.2 kcal
Lipides
95.2 g
Fibre
22.3 g
Graisses saturées
30.3 g
Glucides
484.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Rabarberijs
36h 25min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Pulled Pork
Pas d’évaluation
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Béarnaisesaus
Pas d’évaluation