Appareils et accessoires
Pineapple and Apple Chutney
Prép. 10min
Total 55min
2 jars
Ingrédients
-
Granny Smith apples peeled, cored, cut in quarters2
-
water sufficient to cover the apples
-
pineapples peeled, cored, cut in pieces (3 cm x 3 cm)350 g
-
dried chillies deseeded, soaked in hot water, adjust to taste12
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves2
-
vinegar100 g
-
sugar250 g
-
salt20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
candied ginger sliced30 g
-
golden raisins70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
3924 mg
Protides
8 g
Calories
3983 kJ /
952 kcal
Lipides
1 g
Fibre
13 g
Glucides
242 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deepavali Festive Delights
16 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Salt Bread
2h
Seville Orange Marmalade
2h 30min
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Pandan Sponge Cake
1h
French Onion Soup
1h
Apple Tart
1h
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Vegan Ginger Biscuits
40min
Mango chutney
1h 20min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Basic Soup Purée
45min