Appareils et accessoires
Zalmvlecht
Prép. 20min
Total 2h 20min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (optionnel) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
535.8 mg
Protides
13.7 g
Calories
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Lipides
16.8 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers met een twist
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Gember schillen
Pas d’évaluation
Brioche
5h
Gevulde groenten
1h 20min
Soezendeeg
2h
Karamelpudding
1h
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Baklava kaastaart
Pas d’évaluation
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min