Appareils et accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Prép. 10min
Total 35min
4 stuks
Ingrédients
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Calories
1230 kJ /
294 kcal
Protides
36 g
Glucides
10.7 g
Lipides
12.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Uiensoep
1h
350 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Avocadomayonaise
15min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Pikante kalkoensatés
1h
Appelpunch
30min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Kipsatés met pindasaus
2h