Appareils et accessoires
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Prép. 30min
Total 1h 15min
8 porties
Ingrédients
-
verse peterselie enkel de bladeren8 stengels
-
uien in vieren600 g
-
teentjes knoflook4
-
zonnebloemolie40 g
-
tomatenpuree60 g
-
zoete paprikapoeder40 g
-
gemalen komijn2 el
-
gedroogde marjolein4 el
-
gedroogde laurierbladeren2
-
geraspte citroenschil2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild1400 g
-
witte wijn100 g
-
water1400 g
-
groentebouillonpasta4 el
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water2 el
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)4
-
zure room om af te werken100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
234.6 mg
Protides
8.7 g
Calories
1452 kJ /
347 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
7.9 g
Graisses saturées
4.7 g
Glucides
45.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Pas d’évaluation
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Pas d’évaluation
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Linzenbrood
1h 55min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Vastensoep
30min
Glühwein
15min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min