Versions compatibles
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g Parmezaanse kaas
- 50 g wit brood, geroosterd
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 2 tl verse dragon
- 600 g water
- 9 snuifjes zout, aan te passen aan de smaak
- 500 g verse groene erwten
- 200 g wortelen, primeur, in de lengte doormidden gesneden
- 70 g sjalotten, doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 190 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 4 visfilets
- 6 snuifjes vers gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl mosterd
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2624.3 kJ / 629.3 kcal
- Protides
- 42.5 g
- Glucides
- 29.5 g
- Lipides
- 37.8 g
- Graisses saturées
- 20.3 g
- Fibre
- 10.3 g
- Sodium
- 1152.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Mango, banaan en bosbessenpuree
Pas d’évaluation
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Roze roerei
Pas d’évaluation
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Ontbijt gebak
40min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Pas d’évaluation
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min