Versions compatibles
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g Parmezaanse kaas
- 50 g wit brood, geroosterd
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 2 tl verse dragon
- 600 g water
- 9 snuifjes zout, aan te passen aan de smaak
- 500 g verse groene erwten
- 200 g wortelen, primeur, in de lengte doormidden gesneden
- 70 g sjalotten, doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 190 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 4 visfilets
- 6 snuifjes vers gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl mosterd
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2624.3 kJ / 629.3 kcal
- Protides
- 42.5 g
- Glucides
- 29.5 g
- Lipides
- 37.8 g
- Graisses saturées
- 20.3 g
- Fibre
- 10.3 g
- Sodium
- 1152.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Vanille-ijs sandwiches
13 godz. 25 min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 Std. 15 Min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Koninginnenhapje
55min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 godz.
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Vegan cheddar mac & cheese
Pas d’évaluation
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min