Appareils et accessoires
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Prép. 25min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1152.5 mg
Protides
42.5 g
Calories
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Lipides
37.8 g
Fibre
10.3 g
Graisses saturées
20.3 g
Glucides
29.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
XXL - Pompoensoep
50min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Portugees crème brûlée
25min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min