Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)

Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)

4.6 7 évaluations
Prép. 20min
Total 11h 20min
4 portions

Ingrédients

Banana ice cream
  • ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs
    2
  • dark chocolate broken into pieces
    100 g
  • cocoa powder
    1 tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • xanthan gum
    ¼ tsp
  • sea salt
    ½ tsp
Corn husk stock
  • sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)
    1
  • water
    500 g
Bread praline
  • sourdough bread
    30 g
  • unsalted butter
    2 tsp
Corn spun toffee
  • caster sugar
    250 g
  • glucose syrup
    20 g
  • vinegar
    50 g
  • water
    1000 g
Assembly
  • sea salt flakes to sprinkle

Niveau

difficile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 311.4 mg
Protides 4.4 g
Calories 2190.1 kJ / 523.5 kcal
Lipides 13.4 g
Fibre 5.4 g
Graisses saturées 7.6 g
Glucides 100.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...