![Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard) Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42c64edb6c6a5da899319214e246f1aa/Derivates/464a03cd7ba12a1d7c13bea7f447664b8b64d9a7.jpg)
Versions compatibles
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Banana ice cream
- 2 ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 1 tsp cocoa powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp xanthan gum
- ½ tsp sea salt
Corn husk stock
- 1 sweet corn cob, kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)
- 500 g water
Bread praline
- 30 g sourdough bread
- 2 tsp unsalted butter
Corn spun toffee
- 250 g caster sugar
- 20 g glucose syrup
- 50 g vinegar
- 1000 g water
Assembly
- sea salt flakes, to sprinkle
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2190.1 kJ / 523.5 kcal
- Protides
- 4.4 g
- Glucides
- 100.7 g
- Lipides
- 13.4 g
- Graisses saturées
- 7.6 g
- Fibre
- 5.4 g
- Sodium
- 311.4 mg
Recettes alternatives
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Brazilian Cheese Puffs
20 Min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Magic bean chocolate cake
1h 40min
Traditional French chocolate canelé
49h
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
CADA (Fresh muesli)
10min