Hummus board with shredded lamb (Diabetes)

Hummus board with shredded lamb (Diabetes)

5.0 2 évaluations
Prép. 15min
Total 25h 20min
14 portions

Ingrédients

  • dried chickpeas
    200 g
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • water to soak
  • boiling water
    1200 g
  • boneless lamb shoulder cut into 3 cm pieces
    500 g
  • freshly squeezed lemon juice
    140 g
  • white wine
    1 tbsp
  • onion powder
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • sumac
    1 tsp
  • garlic cloves unpeeled and crushed
    4
  • tahini
    100 g
  • garlic clove to taste
    1
  • ice cubes
    80 g
  • ground cumin
    ½ tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil to drizzle
    2 tbsp
  • toasted pine nuts
    40 g
  • pomegranate arils
    30 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • flatbreads wholemeal, toasted, to serve (see Tip)

Infos nut. par 1 portion

Calories 235.6 kcal / 985.8 kJ
Protides 10.7 g
Lipides 16.4 g
Glucides 12.8 g
Fibre 2.8 g
Graisses saturées 4.4 g
Sodium 128.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...