Appareils et accessoires
Sugar-free layered lamingtons
Prép. 20min
Total 55min
15 portions
Ingrédients
Sponge
-
blanched almonds200 g
-
eggs4
-
light olive oil50 g
-
monkfruit sweetener (see Tips)80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
Chocolate coating
-
water200 g
-
cocoa powder50 g
-
unsalted butter25 g
-
monkfruit sweetener100 g
Assembly
-
desiccated coconut to coat120 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sugar free strawberry jam (see Tips)120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
58.2 mg
Protides
6.1 g
Calories
1157.7 kJ /
276.7 kcal
Lipides
24.5 g
Fibre
6.9 g
Graisses saturées
10.9 g
Glucides
24.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bounty slice (Noni Jenkins)
1h 30min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6h 30min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
High protein brownies
20min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Banana bread
1h 40min
Lemon coconut bliss balls
40min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Red velvet cake
2h 20min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1h 10min