Appareils et accessoires
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Prép. 40min
Total 1h 5min
10 pieces
Ingrédients
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Niveau
facile
Infos nut. par 10 pieces
Sodium
2731.6 mg
Protides
56.9 g
Calories
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Lipides
77.6 g
Fibre
10.7 g
Graisses saturées
44.9 g
Glucides
165.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Cooking
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pumpkin risotto with bacon
40min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1h 20min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Pumpkin tart
2h 15min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Risotto verde
45min
Fresh tomato tart
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min