Appareils et accessoires
Spiralized Korean Cucumber Salad
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
494.9 mg
Protides
3 g
Calories
484.3 kJ /
115.8 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Shredded Lettuce
10min
Chunky Guacamole
10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Ratatouille Galette
1h 30min
Pea Pesto with Ricotta
10min
Strawberry Vinaigrette
5min
Texas Caviar
15min
Habanero Salsa
10min
Curried Date Dip
5min
Quick Refried Beans
20min
Ground Beef Taco Filling
25min