Appareils et accessoires
Spiralized Korean Cucumber Salad
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
494.9 mg
Protides
3 g
Calories
484.3 kJ /
115.8 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mixed Berries Pavlova Stack
Pas d’évaluation
Coconut Dhal
Pas d’évaluation
Cranberry Sauce
1h
Cuban Mojito
5min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Pas d’évaluation
Kale Chips
40min
Chickpea Ratatouille
1h
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Southern Mac & Cheese
30min