Versions compatibles
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Velouté, chicken and steamed vegetables
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optionnel)
- 20 g olive oil
- 700 g mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tsp salt
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
ou 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground pepper
- ½ tsp sweet paprika (optionnel)
-
20
g butter (optionnel)
ou 1 tbsp cream (optionnel)
Mustard sauce
-
50
g cream cheese
ou 50 g cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protides
- 37 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 16 g
- Fibre
- 6.2 g
Recettes alternatives
Steamed rice
25 min
Ratatouille
40 min
Apple cake
1h
Beef Stroganoff
1h
Chilli con carne
40 min
Chopped vegetable salad
10min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Creamy courgette soup
25 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Fruit ice cream
5min
Berry foam
10min