
Appareils et accessoires
Loaded Potato Waffle
Prép. 15min
Total 50min
16 pieces
Ingrédients
-
bacon12 oz
-
potatoes scrubbed, cut into wedges that fit through the feeder tube28 oz
-
cheddar cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
green onions cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish1 oz
-
large egg1
-
all-purpose flour2 oz
-
corn starch1 oz
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
ground paprika1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
sour cream4 oz
Infos nut. par 1 piece
Calories
196.5 kcal /
822 kJ
Protides
6.6 g
Lipides
12.8 g
Glucides
13.7 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
5.2 g
Sodium
380.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Waffle Good Mash-Ups
12 Recettes
États-Unis
États-Unis