Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g sfecle roșii, crude, mici, descojite (vezi recomandare)
- 250 g dovlecei, tăiați în bucăți (5 cm lungime)
- 250 g mozzarella, proaspătă, scursă (greutate netă)
- ulei de măsline extravirgin, pentru stropit
- sare de mare
- piper negru proaspăt măcinat
- frunze de busuioc proaspăt, rupte
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Protides
- 3.9 g
- Glucides
- 1.6 g
- Lipides
- 5.1 g
- Graisses saturées
- 0.7 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 40 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Cartofi cu sos de iaurt
40min
Caramelizare 400-500 g ceapă
50min
Cremă de brânză în stil italian
4h 10min
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Pas d’évaluation
Salată cu prosciutto, rucola și mozzarella
40min
Pastă gravy (concentrat de vită pentru friptură)
Pas d’évaluation
Supă de ardei grași, cu spumă de busuioc
35min
Pate de ciuperci
1h 30min
Sirop auriu
Pas d’évaluation
Supă de cartofi și ciuperci porcini
30min
Paste cu legume
45min
Lapte condensat îndulcit
35min