Appareils et accessoires
Barbecued Mexican street corn
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
294.9 mg
Protides
6.6 g
Calories
2422.4 kJ /
579 kcal
Lipides
54.9 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
20.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Apple strudel
1h 20min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1h 20min
Green Power Smoothie Bowl
5min
Teriyaki deli chicken
40min
Tuatua fritters
45min
Smoked salmon terrine
24h 25min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1h 50min
Zucchini cheddar slice
45min
Chilli and cheese nachos
35min