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Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Lobster
- 1000 g water
- 1 fresh lobster tail, uncooked (see Tips)
- ice cubes
- cold water
Marinade
- 50 g eschalots, cut into halves
- 10 g fresh tarragon, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 tsp walnut oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Bread salad
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g green capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g yellow capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g pickled capers, rinsed
- 2 anchovy fillets
- 1 egg yolk
- 1 slice sourdough bread, crusts removed, cut into small pieces (1 cm - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Avocado soup
- 1 - 2 ripe avocados (approx. 250 g)
- 500 g milk, cold
- sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
Serving
- eschalot, finely diced, to garnish
- salmon caviar, to serve (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2275.2 kJ / 541.7 kcal
- Protides
- 19.6 g
- Glucides
- 13.9 g
- Lipides
- 44.8 g
- Graisses saturées
- 9.2 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 1304.7 mg
Recettes alternatives
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
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Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
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Smoked mussels with Pernod sauce
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Hearty seafood chowder
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Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
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Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
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Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
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